Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów

Charytatywna kolacja dla Frania z Pawłem Kukizem

KJ
29 lutego w Restauracji Hotelu Jakubus odbędzie się kolacja degustacyjna, organizowana z myślą o Franiu Marcinkowskim, chorującym na SMA1. Do zebrania jest kwota 9 milionów złotych.

Cena 1 biletu/ 1 cegiełki to 350 PLN. 100 procent przychodu z kolacji przekazujemy bezpośrednio na rzecz Frania.
Cały zespół Hotelu Jakubus i wszyscy Szefowie Kuchni pracują w tym dniu charytatywnie na rzecz Frania.

Dla przybyłych gotować będzie osiem szefów kuchni:
MATEUSZ ROSIAK - Szef Kuchni Grape Restaurant
DAWID TWARDOŃ - Szef Kuchni Spichlerz
MICHAŁ WESTER - Szef Kuchni
KAJA ROGOZIŃSKA - Szef Cukierni Hotelu Monopol
MARCIN BIELEC - Szef Kuchni Hotelu Jakubus
RAFAŁ BORYS - Szef Kuchni Zamek Topacz
KAROL SANKOWSKI - Szef Kuchni Przystań&Marina
SYLWESTER LIS - Szef Kuchni Góralska Tradycja

W programie, o godz. 17:30 charytatywna kolacja degustacyjna, o godz. 20 licytacje dla Frania Marcinkowskiego, a o godz. 21 część nieformalna - drink w Piano Barze.

Potwierdzeniem rezerwacji udziału w kolacji jest wpłata cegiełki w min. wysokości 350zł /os na konto Frania https://www.siepomaga.pl/franio Potwierdzenia wpłat w formie maila lub potwierdzenia przelewu proszę przesyłać w terminie do 25.02.2020 na adres mailowy [email protected] , będzie to równoznaczne z zarezerwowaniem miejsca na kolacji.

Nie możesz wziąć udziału w kolacji?
Nic nie szkodzi. Prosimy o udostepnienie linku do wydarzenia: https://www.facebook.com/events/139768223748600/?active_tab=about

od 16 latprzemoc
Wideo

CBŚP na Pomorzu zlikwidowało ogromną fabrykę „kryształu”

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na olesnica.naszemiasto.pl Nasze Miasto