Cena 1 biletu/ 1 cegiełki to 350 PLN. 100 procent przychodu z kolacji przekazujemy bezpośrednio na rzecz Frania.
Cały zespół Hotelu Jakubus i wszyscy Szefowie Kuchni pracują w tym dniu charytatywnie na rzecz Frania.
Dla przybyłych gotować będzie osiem szefów kuchni:
MATEUSZ ROSIAK - Szef Kuchni Grape Restaurant
DAWID TWARDOŃ - Szef Kuchni Spichlerz
MICHAŁ WESTER - Szef Kuchni
KAJA ROGOZIŃSKA - Szef Cukierni Hotelu Monopol
MARCIN BIELEC - Szef Kuchni Hotelu Jakubus
RAFAŁ BORYS - Szef Kuchni Zamek Topacz
KAROL SANKOWSKI - Szef Kuchni Przystań&Marina
SYLWESTER LIS - Szef Kuchni Góralska Tradycja
W programie, o godz. 17:30 charytatywna kolacja degustacyjna, o godz. 20 licytacje dla Frania Marcinkowskiego, a o godz. 21 część nieformalna - drink w Piano Barze.
Potwierdzeniem rezerwacji udziału w kolacji jest wpłata cegiełki w min. wysokości 350zł /os na konto Frania https://www.siepomaga.pl/franio Potwierdzenia wpłat w formie maila lub potwierdzenia przelewu proszę przesyłać w terminie do 25.02.2020 na adres mailowy [email protected] , będzie to równoznaczne z zarezerwowaniem miejsca na kolacji.
Nie możesz wziąć udziału w kolacji?
Nic nie szkodzi. Prosimy o udostepnienie linku do wydarzenia: https://www.facebook.com/events/139768223748600/?active_tab=about
CBŚP na Pomorzu zlikwidowało ogromną fabrykę „kryształu”
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?