MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 12
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Zacznij od umycia młodej kapusty. Zdejmij pierwsze liście....
fot. Katarzyna Puczyńska

Szybka surówka z młodej kapusty i rzodkiewki. Wyjątkowego smaku dodaje sos na bazie jogurtu. Poznaj przepis na pyszną surówkę do obiadu

Surówka z młodej kapusty i rzodkiewki. Krok 1

Zacznij od umycia młodej kapusty. Zdejmij pierwsze liście. Przekrój kapustę na pół — jedną część drobno posiekaj i przełóż do miski. Pozostałą część kapusty możesz wykorzystać np. do zrobienia kapuśniaku.

Zobacz również

Tajemniczy Kirkut w Wielowsi: Świadek Dawnych Historii i Niewypowiedzianych Tajemnic

Tajemniczy Kirkut w Wielowsi: Świadek Dawnych Historii i Niewypowiedzianych Tajemnic

Biegiem na film 2024. Fantazja spotyka sport!

Biegiem na film 2024. Fantazja spotyka sport!

Polecamy

„Koniec marzeń”? Wrażenia ósmoklasistów po egzaminie z matematyki

„Koniec marzeń”? Wrażenia ósmoklasistów po egzaminie z matematyki

Smażony ryż z jajkiem na obiad. Sposób na obiad ze składników prosto z lodówki

Smażony ryż z jajkiem na obiad. Sposób na obiad ze składników prosto z lodówki

Taki chłodnik litewski robiły nasze prababcie. Dodawały zapomniany składnik

TYLKO U NAS
Taki chłodnik litewski robiły nasze prababcie. Dodawały zapomniany składnik