Jaki będzie program warsztatów?
• Rozpoczynamy od historii sushi
• Przygotowanie stanowiska pracy
• Przygotowanie ryb do futomaków i nigiri
• Przygotowanie nigiri i futomaków z łososiem, hosomaków z ogórkiem
• Przygotowanie californii/uramaków z paluszkiem krabowym
• Omówienie rodzajów ryb i owoców morza wykorzystywanych do sushi
• Omówienie pracy przy stole i degustacja przyrządzonego sushi
Po szkoleniu własnoręcznie przyrządzone sushi będzie można zjeść na miejscu albo zabrać ze sobą!
Na czas trwania szkolenia, zapewniamy składniki do przyrządzenia sushi oraz inne niezbędne produkty, fartuch z logiem oraz po zakończeniu warsztatów dyplom ukończenia kursu sushi z podpisem szefa kuchni
Koszt uczestnictwa- 200 zł/os.
CBŚP na Pomorzu zlikwidowało ogromną fabrykę „kryształu”
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?